Ca substanțe nutritive afectează sănătatea?

Ca substanțe nutritive afectează sănătatea?

“De la opt cele mai discutate coloranți, vorbesc în principal despre negative vlivech la comportamentul copiilor. Coloranți poate provoca tulburări de concentrare a atenției, hyperaktivitu sau chiar boli de tip ADHD. La unele persoane pot unii coloranți lansa un atac de astm, sau de la ei, poate apărea o reacție alergică sub formă de kopřivky”, a spus Martin Wheeler, adăugând că producătorii ar putea folosi vopsele naturale pe loc, sintetice, este, cu toate acestea, este mai scump, și nu la fel de stabil ca sintetice.

Aspartam Mulți oameni cred eronat că îndulcitorii artificiali pentru sănătate și o figură

Aspartam Mulți oameni cred eronat că îndulcitorii artificiali pentru sănătate și o figurăsubțire este mai bună decât zahărul. Aspartam, care este, probabil, 200krát mai dulce decât zaharoza, este una dintre cele mai cunoscute îndulcitori artificiali, dar, de asemenea, printre cei, cel mai controversat, care a consecințelor pentru sănătate.

Din punct de vedere științific nu este vorba chiar despre una dintre cele mai cunoscute substanțe, iar studiile pe animale au arătat că o varietate de efecte negative, ca o tulburare a funcției endocrine și de educație, artrita, astm, dureri abdominale, cancer cerebral, dureri musculare, sau defecte de dezvoltare a fătului la femeile gravide. http://pwteamfit.info/

Potrivit studiului, în anul 2012, poate utilizarea prelungită”, cum, de asemenea, afecta sistemul nervos.

Un specialist in nutritie Martin Wheeler consideră că aspartam, care este, apropo, conține și în multe limonádách, poate avea un impact asupra comportamentului nostru.

“Aspartamul poate avea un impact asupra funcției sistemului nervos în organism și perturba echilibrul hormonal”, a spus Roman.

Glutamatul de sodiu Albe sunt substanțe cristaline, fără miros, este cel mai utilizat dochucovadlem în industria alimentară. În plus, aceasta poate prelungi durata de viață a produsului până la câteva luni.

Glutamatul noi în principal în restaurante fast-food, mai departe în cartofi lupíncích, multe congelate, preparate și polotovarech, asiatice și mexicane de feluri de mâncare, sosuri și kořenících amestecuri, mese rapide, supe, sosuri și mâncăruri de la bănci.

Ce recomandă specialiștii în dieta

Ce recomandă specialiștii în dietaCei care să se predea în zvýše enumerate preparate care conțin glutamany marcate Е621-625, cu toate acestea, potrivit lui Martin Koláře experimenta schimbari bruste de dispozitie, iritabilitate, tulburări de somn și depresie.

“Glutamat, de obicei, se întâmplă în corpul uman și este folosit în principal ca un canal de transmitere a impulsurilor nervoase. Este raportat că, după ingestia de alimente care conțin glutamat, crește concentrația acestuia în sânge, astfel, considerabil excitarea receptorilor corespunzătoare. Pentru că acești receptori se găsesc în principal în organism poate duce la diferite reacții ale organismului, de exemplu, pot apărea dureri de cap, dureri sau crampe abdominale,” – spune șef hrănitoare specialistka Pace, sănătate, Monica Bartolomějová.

Și a adăugat că nu este recomandat să folosiți produse care glutamat de sodiu, se adaugă (în total este de cinci diferite săruri, numite Е621-625).

“Această substanță este un potențiator de gust. Dar de ce ar trebui să fie utilizat atunci când există un larg număr de condimente și ierburi? În plus, arome naturale conțin o mare cantitate de utile pentru sănătatea substanțe”, se spune în comunicatul hrănitoare specialistka Bartolomějová.

Vă place dulciuri? Atunci, probabil, au observat că, după euforia de la consumul de produse zaharoase, ca de obicei, vine de disconfort. Și nu este vorba doar de un sentiment de vinovăție, dar, de asemenea, inexplicabilă iritabilitate și sulkiness.

“Este simplu de zahăr cauzează fluctuațiile nivelului de zahăr, ceea ce duce la o slabă starea de spirit. În special, la copii poate fi consumul de zahăr provoacă anxietate, anxietate și probleme de concentrare”, scrie server Naturalon.com.

Consumul excesiv de zahăr, de asemenea, asociat cu apariția multor probleme de sănătate, cum ar fi hipertensiunea arteriala, obezitatea, diabetul zaharat sau rău funcției tiroidiene. Uneori, cu toate acestea, nu este suficient evitate doar sladkostem și zahăr de rigoare. De zahăr, pentru că el și în mâncăruri, cum ar fi cartofi prajiti, sosuri, zavařená legume, cârnați sau salata dresingy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *