Eco Slim tranziția mentală în activitatea fiecărui organ din organism.

Eco Slim tranziția mentală în activitatea fiecărui organ din organism.

Eco Slim De exemplu, în caz de probleme, și ne simțim tensiunea de descărcare în gât, incapacitatea de a înghiți – și nu este îngustarea esofagului sau tumori de esofag. În timpul neașteptate, șocante știri-ne de rău, zvracíme și în acest caz nu este ulcerul gastric. Pe termen lung, vlekoucí, grijile provoacă durere în peisaj stomac, intens vărsături, convulsii, vărsături și senzație în acest caz nu este vorba despre o inflamație a pancreasului sau желчнокаменная. Pe fondul diaree, crampe în partea inferioară a abdomenului, sentimentul lipsei de golire, reducerea masei corporale de multe ori în valoare de nesiguranță la locul de muncă, boala unei persoane dragi sau un partener, conflicte.

Eco Slim mai preocupat de femei

Este uimitor cât de stomac este redusă la cinci la sedmimetrové de colon si de aproximativ jumatate de metru de colon. “Cineva este în mod Eco Slim constant zrychlenou peristaltiku și produsele alimentare trece Eco Slimprintr-un întreg tractul gastro-intestinal ar trebui să fie de două ore. O persoană care îi place ordinea, riguros și în același timp nestíhá, are průjmům mai aproape”, – explică, spune medicul Jungwirthová.

La constipație mai sensibile femei, care este asociat cu un consum de lichide, reducerea sentimente de dorință, dar și de schimbările hormonale, precum și persoanele în vârstă. La concluzia de viață, scade activitatea intestinului, produce Eco Slim mai puține enzime digestive. La apariția de constipație pot participa factorii ereditari. Cineva, de exemplu, zpomalenou de tranzit intestinal sau înnăscută de mai mult de colon.

“Constipație, cu toate acestea, poate fi dependenta. Femeile Eco Slim de multe ori de maturare a suprima o mare nevoie în grabă, sau pentru motive sociale sau de rușine. Mai frecvent constipație la persoanele cu numeroase locuri de muncă și lipsa de mișcare. Tipic este la femeile gravide. Tip dopuri, care apare chiar și un deficit de lichide, fibre sau odkládáním accesorii”, explică Kate Zádorová cu II. interne clinica факультетской spital краловске Vinohrady.

Capcane de bule de aer

Japonezii consideră o mare greșeală, atunci când cineva publice vysmrká în batistă. La cehi luzích poate scoate semnal efect fenomen numit balonare. Deși chiar și aici nu întârziere, până la sfârșitul corect, bonton – bonton.

“Excesiv șoaptă, când plecam la cauzele dietetice, consumatoare de nadýmavých tipuri de feluri de mâncare și gustări, de multe ori afectează neurastenické tipuri de oameni, ce mănâncă, de neliniște, de rapid. Hltají și înghiți, în acest aer, bea o mulțime de băuturi carbogazoase aromatizate, mic doarme, žvýkají, în plus, fumeaza. Când endoskopuji, eu o văd în intestin un bol, alături de un alt. Omul are o presiune în cavitatea abdominală, sau direct în stomac”, a adăugat medicul.

Eco Slim răsunător chiorăit poate deranja alte persoane.

Eco SlimNu doar de foame. Poate pentru el să stea puternice convulsii peristaltiky într-o situație stresantă. Așa sau altfel, este întotdeauna în valoare de a face un pariu de prevenire și să respecte regulile unui stil de viață sănătos.

Pe bază de plante mentor

Diareea nu este o boala distincta, ci numai cu însoțitor, un simptom al unei alte boli. Dacă aveți diaree, de obicei, este absorbția de apă și alte substanțe din intestin înapoi în fluxul sanguin, și chiar se întâmplă nenormálnímu de alocare a apei și a substanțelor minerale din sânge în intestin. De bază režimovým măsură este creșterea consumului de lichide, de preferință cu adaos de minerale. Nu mai puțin importantă este dieta. Perfect de tort, burete, biscuiți, pâine albă, banane, orez aburit sau morcovi.

Plante medicinale: Menta, musetel, aloe vera. Acțiune bună oferă băuturi cu Aloe vera. Doar fibre, probiotice. Din ierburi, având o bună digestie de menta sau ceai de musetel.

Al treilea grup, așa-numiții inhibitori ai peristaltismului intestinal (имодиум, loperon), au un efect puternic. Provoacă încetinirea funcționării intestinului și este potrivit chiar și pentru a trata diaree cronică.

Constipație se referă la adulți, cele mai frecvente gastroenterologickým de dificultate. Suferă de ea mai mult de 15% dintre adulți cu vârsta de peste 65 de ani, până la 40 % din oameni. De Eco Slim trei ori mai frecvent la femei. Este definit ca în mai puțin de trei scaune pe săptămână sau prezența tare scaun cu necesitatea unor eforturi suplimentare la curățare. Omul are încă un sentiment de imperfecțiunile vyprázdněného intestin, probabil, suferă permanent un sentiment de sațietate. Acut a apărut constipația poate fi un simptom al unei grave boli organice ale tractului gastro-intestinal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *