Modalități simple care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit

Modalități simple care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit

Tu din senin, sumbru și nemulțumit, nu știi de ce? Probabil că ceva timp în urmă am terminat de mâncat pizza sau bea o limonada dulce. Alegerea de feluri de mâncare de fapt poate afecta nu numai pe talie, dar, de asemenea, gânduri și sentimente

Cum de a îmbunătăți starea de sănătate?

Cum de a îmbunătăți starea de sănătateAți auzit, probabil, că unele produse, cum ar fi ciocolata, bananele pot ajuta să scapi de stres și de a îmbunătăți starea de spirit. Dar, din păcate, există o mulțime de feluri de mâncare care conțin ingrediente care pot provoca haos în sistemul nervos și provoca iritații, sulkiness, oboseala, anxietate sau neliniște.

Citiți, pe care sunt ingredientele în timpul de gătit sau alegerea de feluri de mâncare, pentru a nu pierde, dacă nu doriți să strice buna dispoziție.

Faina alba

Făină albă și produse de sănătate, nu de două ori. Faina alba se produce namletím buffed de cereale, polonezi, lipsite de o cheie și de ambalare piese, și așa ochuzena o parte semnificativă de nutrienți.

În plus, o portie de paste, baghete de pizza sau pot strica starea de spirit. Zaharuri simple din faina alba, iar acest lucru va duce la rozkolísání nivelului de zahăr din sânge, îmbunătățește apetitul pentru dulciuri și provoacă iritabilitate, anxietate și dureri de cap.

Probleme poate provoca, de asemenea gluten, conținute în făină.

“S-a demonstrat că la persoanele cu intoleranță la gluten are gluten efecte adverse asupra întregului organism, inclusiv creierul și funcțiile sale. Acest lucru poate duce la fluctuații de dispoziție, de melancolie și depresie”, explică medicul Andrei Фризюк, președinte al consiliuluiProbleme poate provoca, de asemenea gluten, conținute în făină Medical Pace, sănătate.

Și a adăugat, că, chiar și în oameni care au boala celiaca nu, după consumul de produse din făină albă, de multe ori apar probleme digestive, cum ar fi balonare sau arsuri la stomac, provocând oboseală, iritabilitate și starea de spirit neplacute.

“În plus, în legătură cu înaltă glykemickému indicelui se întâmplă fluctuațiile nivelului de zahăr în sânge și, anterior, senzație de foame”, a spus medicul Фризюк.

Colorant alimentar

Coloranți alimentari, care pe etichetă sunt indicate prin cifre de la E-100 E la 180, se adaugă în alimente pentru a arunca lumină asupra lor, culoarea și gustul. Coloranții se adaugă în tot ce vă puteți imagina. În fructe băuturi și produse de patiserie, cereale, fulgi de cereale, pâine, mezeluri, de medicamente și de produse lactate.

Unele produse alimentare, coloranți de origine naturală, alte sintetice, produse și anume această “éčka” pot, pe lângă alte efecte negative pentru sănătate și afectează starea de spirit noastre. Este, de exemplu, coloranți E102 (Tartazin), E110 (Žluť SY), E120 (Karmín) sau Е124 (Ponceau 4R), care pot în afară alergice și astmatice reacții, de asemenea, contribuie la hiperactivitate la copii.

Potrivit specialistului in nutritie Martin Koláře, cu toate acestea, nu a fost dovedit, că colorant alimentar direct provoacă depresie și anxietate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *